Od Března tu pro vás budeme s novou otevírací dobou: Po-Pá 8:00-17:00  So-Ne 9:00-16:00

Domů / Pěstování

SEMO Paprika zel. pálivá - PCR rychl, pole 0,6g /SHU 700/

Kód: 0425012 Produktové číslo: 8590396250100
PCR – klasická oblíbená odrůda vhodná pro rychlení i polní pěstování. Plody jsou dlouhé, rovné nebo srpovitě prohnuté, tenkostěnné, žlutozelené v technické zralosti, červené v botanické. Jsou aromatické a mírně pálivé, šťavnaté. Je určená především pro př
Dostupnost: Připraveno k odeslání
28 Kč
 
SEMO Paprika zel. pálivá - PCR rychl, pole 0,6g /SHU 700/PCR – klasická oblíbená odrůda vhodná pro rychlení i polní pěstování. Plody jsou dlouhé, rovné nebo srpovitě prohnuté, tenkostěnné, žlutozelené v technické zralosti, červené v botanické. Jsou aromatické a mírně pálivé, šťavnaté. Je určená především pro přímý konzum.


Capsicum annuum L. (partim) / Paprika roční


Popis:
Paprika je pěstitelsky vysoce náročná plodina vhodná do polních podmínek nejteplejších oblastí jižního Slovenska a jižní Moravy. V ostatních oblastech žádá pěstování v krytých nebo chráněných prostorech. Nejvhodnější jsou záhřevné, humózní a dostatečně vododržné půdy. Pro polní pěstování vyséváme v krytých prostorách v první polovině března. Pro dobré vzcházení je třeba zajistit minimální teploty 20 – 22° C i v nočních hodinách. Na stanoviště vysazujeme po 15. květnu.



V 1 g: 130 – 250 semen
Výsev: leden - březen

Sklizeň: červen - říjen



Odrůda:

PCR (kód 2501) – klasická oblíbená odrůda vhodná pro rychlení i polní pěstování. Plody jsou dlouhé, rovné nebo srpovitě prohnuté, tenkostěnné, žlutozelené v technické zralosti, červené v botanické. Jsou aromatické a mírně pálivé, šťavnaté. Je určená pro sklizeň v technické zralosti a používaná především pro přímý konzum. Citlivě reaguje na zhoršené podmínky, zejména pokles teplot. Vegetační doba do první sklizně v technické zralosti je 129 dnů. Ze 100 m2 lze sklidit 350 - 370 kg lusků v technické zralosti.
Specifikace
Váha 0.2 kg
Dotaz na produkt
 *
 *
 *
 *
captchaZobrazit jiný kód
  *
Prosím vyplňte všechna pole označená *.