Zboží 111 / 572
Ledek amonný s vápencem 25kg
Kód: 140265 Produktové číslo: 8594003193262Ledek amonný s vápencem je minerální jednosložkové hnojivo, používá se na základní vyhnojení půdy nebo na přihnojování. Je ideální jako startovací hnojivo na počátku vegetačního cyklu pro všechny pěstované plodiny.
Dostupnost: Na dotaz
Ledek amonný s vápencem 25kgLedek amonný s vápencem je minerální jednosložkové hnojivo, používá se na základní vyhnojení půdy nebo na přihnojování. Je ideální jako startovací hnojivo na počátku vegetačního cyklu pro všechny pěstované plodiny.
Použití:
Ledek amonný s vápencem se používá jako dusíkaté hnojivo k základnímu hnojení a k přihnojování během vegetace, zejména pro půdy s velmi malým až středním obsahem hořčíku. Je vhodný zejména pro plodiny a kultury náročné na hořčík, kam patří brambory, luskoviny, ovocné plodiny, zelenina a réva vinná. Svým složením vyhovuje též pro přihnojování luk a pastvin.
Dávkování:
Okopaniny: na jaře a během vegetace 15 – 20 g na m2
Kořenová zelenina: na jaře 10 – 30 g na m2, během vegetace 10 - 20 g na m2
Košťáloviny: na jaře 20 – 40 g na m2, během vegetace 10 – 20 g na m2
Plodová zelenina: na jaře 15 – 20 g na m2, během vegetace 10 – 20 g na m2
Cibulová zelenina: na jaře 10 – 30 g na m2, během vegetace max. 10 g na m2
Jahody a peckoviny: na jaře 50 – 300 g na m2, během vegetace 10 – 20 g na m2
Drobné ovoce: na jaře max. 25 g na m2, během vegetace 10 – 20 g na m2
Použití:
Ledek amonný s vápencem se používá jako dusíkaté hnojivo k základnímu hnojení a k přihnojování během vegetace, zejména pro půdy s velmi malým až středním obsahem hořčíku. Je vhodný zejména pro plodiny a kultury náročné na hořčík, kam patří brambory, luskoviny, ovocné plodiny, zelenina a réva vinná. Svým složením vyhovuje též pro přihnojování luk a pastvin.
Dávkování:
Okopaniny: na jaře a během vegetace 15 – 20 g na m2
Kořenová zelenina: na jaře 10 – 30 g na m2, během vegetace 10 - 20 g na m2
Košťáloviny: na jaře 20 – 40 g na m2, během vegetace 10 – 20 g na m2
Plodová zelenina: na jaře 15 – 20 g na m2, během vegetace 10 – 20 g na m2
Cibulová zelenina: na jaře 10 – 30 g na m2, během vegetace max. 10 g na m2
Jahody a peckoviny: na jaře 50 – 300 g na m2, během vegetace 10 – 20 g na m2
Drobné ovoce: na jaře max. 25 g na m2, během vegetace 10 – 20 g na m2
Specifikace
Váha | 25 kg |
Dotaz na produkt
S tímto zbožím kupují
AGRO Glyfo klasik STRONG 1L - totální herbicid
Kód:
017330
AGRO Hnojivo na trvalky 1 kg
Kód:
000864
FORESTINA Ledek vápenatý pro zálivku a postřik 5 kg
Kód:
140449
Salát hlávkový letní ledový TRAPER
Kód:
3516dd
AgroBio AGIL 100 EC 45 ml
Kód:
004080

Na dotaz
AGRO Glyfo Klasik je vysoce účinný systémový (rozváděný po celé rostlině) listový…

Poslední kusy na skladě!
jarní jednorázové hnojení okrasné zahrady

Připraveno k odeslání
Hnojivo je vhodné pro všechny plodiny a kultury (ovoce, zelenina, okrasné rostliny) s…

Připraveno k odeslání
Raná odrůda ledového salátu, určená pro jarní i podzimní polní pěstování.

Poslední kusy na skladě!
Selektivní postřikový herbicid ve formě emulgovatelného koncentrátu určený k…
Zboží 111 / 572